ΛΕΜΕΣΟΣ: Του πήραν το αυτοκίνητο και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του πήραν το αυτοκίνητο και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν!

Απίστευτο και όμως Κυπριακό! Τους παρέδωσε το όχημα πολυτελείας για να το πωλήσουν και αυτοί τον κορόιδευαν πως δεν το έχουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη πολυτελές αυτοκινήτου, ο ίδιος θέλησε να πωλήσει το όχημα του με διαμεσολαβητές δυο πρόσωπα 56 και 33χρονων. Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, ενώ έδωσε το όχημα για πώληση, δεν πήρε καθόλου χρήματα, ελπίζοντας πως μέσα σε λίγες ημέρες το όχημα του θα είχε πωληθεί.

 Μάταια όμως περίμενε. Οι δυο ύποπτοι, πήραν το όχημα και εξαφανίστηκαν, «παίζοντας» την κολοκυθιά. Μετά την καταγγελία, το ΤΑΕ Λεμεσού την Πέμπτη (05/11) πέρασε χειροπέδες στους δυο ύποπτους, βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής, εκβίασης και απειλής βιαιοπραγίας.

Τα ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά και την ανάμειξη τρίτου προσώπου στην υπόθεση. Πρόκειται για άτομο που φέρεται να απείλησε τηλεφωνικώς τον παραπονούμενο για τη ζωή του, προκειμένου να του στείλει το μήνυμα να μην… «νεκατώνει κουβέντες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.