ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

Σε φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκαν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

Σε ποινές φυλάκισης 3 έως και 5 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκαν οι έξι Κύπριοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, που συνελήφθησαν πριν από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης φέροντες βεγγαλικά και ναρκωτικά. Οι άλλοι δύο προσαχθέντες, ήταν φίλοι του ΑΠΟΕΛ εξ Ελλάδος, και επίσης καταδικάστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από εισαγγελικές πηγές στην Αρκαδία, μετά την παραπομπή των συλληφθέντων στον αρμόδιο εισαγγελέα, που εν συνεχεία έκρινε ότι πρέπει να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, κρίθηκαν όλοι ένοχοι των κατηγοριών, και οι ποινές κατανέμονται ως εξής:

Για τους 6 Κύπριους οπαδούς, οι 2 που βρέθηκαν να έχουν μαζί τους ναρκωτικά κατά τον έλεγχο της αστυνομίας μπαίνοντας στο γήπεδο, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με 3ετή αναστολή, και οι άλλοι 4 που μετέφεραν μαζί τους βεγγαλικά καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 5 μηνών με 3ετή επίσης αναστολή.

Αυτό σημαίνει ότι αφήνονται ελεύθεροι άμεσα, αλλά εάν υποπέσουν σε άλλο ποινικό αδίκημα στο συγκεκριμένο διάστημα, αυτό θα συνυπολογιστεί επιβαρυντικά σε ενδεχόμενη νέα ποινή τους.

Η ίδια ποινή για τους 4 Κυπρίους που είχαν στη κατοχή τους φωτοβολίδες, ισχύει και για 2 Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πήγαν να υποστηρίξουν το ΑΠΟΕΛ μαζί με Κύπριους φίλους τους.

Το πλήρες και επίσημο σκεπτικό των ως άνω αποφάσεων αναμένεται να καθαρογραφεί και να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα ή και αύριο.
 
Πηγή της εισαγγελίας στην Αρκαδία δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι, όσον αφορά τους Κύπριους οπαδούς, εναπόκειται στις αρχές του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και του ίδιου του σωματείου τους εάν θα τους επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Πάντως, πρόσθεσε, για τις ελληνικές αρχές, τα ονόματά τους είναι πλέον στην κατάσταση εκείνων που πρέπει να ελέγχονται στις εισόδους όλων των γηπέδων ως ύποπτοι τέλεσης των ίδιων πράξεων για τις οποίες έχουν καταδικαστεί.

Διαβάστε επίσης - Έκαψαν τον «Θεόδωρο Κολοκοτρώνη» οι «ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ» του ΑΠΟΕΛ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top