Μαζικές συλλήψεις στη Λεμεσό : Νεαροί με ρόπαλα προκαλούσαν οχλαγωγία και έριχναν πέτρες

Μαζικές συλλήψεις στη Λεμεσό : Νεαροί με ρόπαλα προκαλούσαν οχλαγωγία και έριχναν πέτρες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής μετά από πληροφορία για οχλαγωγία από ομάδα νεαρών σε περιοχή της Λεμεσού, με την Αστυνομία να προχωρά σε δεκάδες συλλήψεις

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9:30 χθες βράδυ έφθασε στην Αστυνομία πληροφορία για περίπου 200 νεαρά πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή Αγίας Φύλας και οχλαγωγούσαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρά πρόσωπα έκλεισαν δρόμους στην περιοχή, πετούσαν πέτρες και προκαλούσαν οχλαγωγία ενώ στην κατοχή τους ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν ρόπαλα.

Από πλευράς της Αστυνομία χρειάστηκε επίσης να γίνει ανάκληση προσωπικού για διαχείριση της κατάστασης. να επιβάλει την τάξη. Μέλη της Δύναμης προχώρησαν στην σύλληψη 13 προσώπων, καθώς οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE