Νύχτα τρόμου για 20χρονο ντελιβερά: Δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα - Του έκλεψαν το ποδήλατο και έγιναν «καπνός»

Νύχτα τρόμου για 20χρονο ντελιβερά: Δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα - Του έκλεψαν το ποδήλατο και έγιναν «καπνός»

Γύρω στις 3.45 το απόγευμα χθες Τρίτη 01/04/2025, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 20χρονο, ότι γύρω στις 8.30 το βράδυ προχθές Δευτέρα 31/03/2025, ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο σε περιοχή της Λεμεσού, τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον κάλεσαν να σταματήσει.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε, αρνήθηκε να σταματήσει και συνέχισε την πορεία του, ενώ οι δύο ύποπτοι τον ακολούθησαν και αφού του επιτέθηκαν και τον κλώτσησαν, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο ίδιος προσέτρεξε σε παρακείμενο αρτοποιείο για να προστατευθεί και με την πάροδο μερικών λεπτών, μαζεύτηκαν ακόμα 10 περίπου πρόσωπα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μαχαίρια και επιχείρησαν να επιτεθούν στον ίδιο και σε φιλικό του πρόσωπο, ενώ και οι δύο κατάφεραν να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τα εν λόγω πρόσωπα του έκλεψαν το ηλεκτρικό του σκούτερ και μια μικρή τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE