Φρίκη στο Ηράκλειο: Στη φυλακή 52χρονος - Βίαζε επί σειρά ετών το βαφτιστήρι και την αδερφούλα του

Φρίκη στο Ηράκλειο: Στη φυλακή 52χρονος - Βίαζε επί σειρά ετών το βαφτιστήρι και την αδερφούλα του

Πολυετής ποινή κάθειρξης επιβλήθηκε σε 52χρονο από το Ηράκλειο, ο οποίος βίαζε επί χρόνια τον βαφτισιμιό του και την αδερφή του επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε ποινή 22 ετών στον δράστη για γενετήσιες πράξεις που τέλεσε εις βάρος του βαφτισιμιού του, αλλά και της αδερφής του, από το 2005 ως και το 2019, ενώ αμφότερα ήταν ανήλικα.

Ο βιαστής κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος, ενώ κατηγορείται επίσης για πορνογραφία ανηλίκων, αφού στην κατοχή του είχε βρεθεί κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα του 2024 ο 52χρονος επισκέφτηκε το σπίτι των συγγενών, όπου το 20χρονο θύμα αρνήθηκε να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του και όταν οι γονείς του ζήτησαν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, ο νεαρός ξέσπασε και αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE