Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαρτίου όταν η παρέα των τριών 18χρονων είδαν δύο εξωσχολικούς να εισέρχονται εντός του σχολείου και να κινούνται προς το μέρος τους. Έπειτα από ένα σύντομο διάλογο ξεκίνησαν να τους χτυπούν στο πρόσωπο και καθώς αποχώρησαν τους είπαν «θα τα πούμε στο σχόλασμα».
Πράγματι, στις 14:20 έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου τους περίμεναν περίπου δεκαπέντε με είκοσι άτομα, μαυροφορεμένοι και με κουκούλες. Ένας εξ αυτών υπέδειξε ένα μαύρο μαχαίρι, και άρχισαν να χτυπούν και τους τρεις στο πρόσωπο και το σώμα μέχρι που τους τραυμάτισαν.
Από το σχολείο κλήθηκε Αστυνομία και σταθμός του ΕΚΑΒ για τους 18χρονους.
Από την συμπλοκή ο ένας 18χρονος υπέστη εξάρθρωση του αριστερού ώμου, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν ράμματα στα χείλη.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις