Πάπας Φραγκίσκος: Ενδέχεται να ευλογήσει το πλήθος την Κυριακή, λέει το Βατικανό

Πάπας Φραγκίσκος: Ενδέχεται να ευλογήσει το πλήθος την Κυριακή, λέει το Βατικανό

Συνεχίζει να βελτιώνεται η κατάσταση του Πάπα Φραγκίσκου στην αναπνοή, το βάδισμα και την εκφορά του λόγου ενώ η χορήγηση οξυγόνου μειώνεται, ανακοίνωσε το Βατικανό.

Σε ό,τι αφορά την καθιερωμένη ευλογία της Κυριακής προς τους πιστούς, έγινε γνωστό ότι «αυτή τη φορά μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο, απ΄ ότι τις τελευταίες εβδομάδες». Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα μπορούσε να μην διανεμηθεί γραπτά το μήνυμα του ποντίφικα στους δημοσιογράφους, αλλά ότι ο Πάπας ενδέχεται να ευλογήσει ο ίδιος το πλήθος. Αύριο πρόκειται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για τη Μεγάλη Εβδομάδα του Καθολικού Πάσχα, που φέτος συμπίπτει με το Ορθόδοξο, από την Αγία Έδρα υπογραμμίζεται ότι είναι ακόμη πρώιμο να γίνει αναφορά στο αν ο Αργεντινός πάπας θα μπορέσει να χοροστατήσει στις διάφορες θρησκευτικές τελετές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE