Φορτωμένες με κάνναβη δύο αποσκευές - Χειροπέδες σε 34χρονη Αμερικανίδα για μεταφορά ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Φορτωμένες με κάνναβη δύο αποσκευές - Χειροπέδες σε 34χρονη Αμερικανίδα για μεταφορά ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Τη σύλληψη 34χρονη επιβάτιδας για παράνομη μεταφορά ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας ανακοίνωσε την Παρασκευή το Τμήμα Τελωνείων.

Όπως αναφέρεται, λειτουργοί του Τμήματος, μετά από σχετική ανάλυση κινδύνου, ανέκοψαν για έλεγχο 34χρονη επιβάτιδα με Αμερικανική υπηκοότητα, η οποία αφίχθηκε στην Κύπρο από το Παρίσι μέσω Άμστερνταμ και Βρυξελλών.

Προστίθεται ότι κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο των δύο αποσκευών της επιβάτιδας διαφάνηκε ότι το περιεχόμενό τους πιθανόν να ήταν ναρκωτικά, ενώ στον φυσικό έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 36 κιλών και 600 γραμμαρίων, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε 31 και 30 νάιλον αεροστεγείς συσκευασίες αντίστοιχα.

Συμπληρώνεται ότι η επιβάτιδα συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. Αργότερα τόσο η επιβάτιδα όσο και τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ Αεροδρομίου Λάρνακας για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

«Η άριστη συνεργασία μεταξύ Τμήματος Τελωνείων και ΥΚΑΝ έφερε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και παρεμπόδιση της διοχέτευσης στην κυπριακή αγορά πέραν των 100 κιλών κάνναβης τις τελευταίες 2 εβδομάδες», αναφέρεται καταληκτικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE