Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος εξετάζει την πιθανότητα αφαίρεσης του καθεστώτος φοροαπαλλαγής του πανεπιστημίου.

«Όσον αφορά το Χάρβαρντ, όπως έχω πει, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον ομοσπονδιακό νόμο», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Κάρολαϊν Λέβιτ στους δημοσιογράφους.

«Επίσης, ο πρόεδρος θέλει να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, καθώς το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.