Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος εξετάζει την πιθανότητα αφαίρεσης του καθεστώτος φοροαπαλλαγής του πανεπιστημίου.

«Όσον αφορά το Χάρβαρντ, όπως έχω πει, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον ομοσπονδιακό νόμο», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Κάρολαϊν Λέβιτ στους δημοσιογράφους.

«Επίσης, ο πρόεδρος θέλει να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, καθώς το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE