Προσοχή: Νέα απάτη με sms - Σε καλούν να πληρώσεις πρόστιμο από την Τροχαία - Δείτε φωτογραφίες

Προσοχή: Νέα απάτη με sms - Σε καλούν να πληρώσεις πρόστιμο από την Τροχαία - Δείτε φωτογραφίες

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί καταγγελίες για ψεύτικα μηνύματα μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ή/ και κινητών τηλεφώνων, που καλούν τον παραλήπτη να ακολουθήσει συγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύνδεσμο, με σκοπό την πληρωμή για δήθεν τροχαίες παραβάσεις.

Σκοπός τους είναι η εξαπάτηση και η απόσπαση χρημάτων ή προσωπικών στοιχείων.

Η Αστυνομία ΔΕΝ επικοινωνεί μαζί σας με αυτόν τον τρόπο.

Τι να κάνετε αν λάβετε τέτοια μηνύματα:

ΜΗΝ ανοίγετε ύποπτους συνδέσμους

ΜΗΝ δίνετε προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή όταν λαμβάνετε μηνύματα SMS τα οποία σας οδηγούν σε άγνωστους ηλεκτρονικούς συνδέσμους.

Δείτε δείγματα της απάτης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE