Στις φλόγες όχημα 33χρονου στη Λευκωσία - Όλα δείχνουν εμπρησμό

Στις φλόγες όχημα 33χρονου στη Λευκωσία - Όλα δείχνουν εμπρησμό

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 33χρονου, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στους Αγίους Ομολογητές, διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, γύρω στις 00:05 π.μ., λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και κατέσβησε τη φωτιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE