Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο πρόσωπο στην εν λόγω περιοχή.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Επίθεση σε ντελιβερά: Τον κτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ - Η κατάσταση της υγείας του
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν άνδρα ηλικίας 23 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι λίγα λεπτά νωρίτερα, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν επίσης σε μοτοσικλέτα.
Οι δράστες φέρονται να τον έσπρωξαν, ρίχνοντάς τον από τη μοτοσικλέτα του και ακολούθως του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν.
Ο 23χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.