Την «πλήρωσε» ο 20χρονος οπαδός της Ομόνοιας – Προσπάθησε να… δραπετεύσει!

Την «πλήρωσε» ο 20χρονος οπαδός της Ομόνοιας – Προσπάθησε να… δραπετεύσει!

Ο 20χρονος προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδες στον αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, συνελήφθη και του απαγορεύτηκε η είσοδος από τους αθλητικούς χώρους.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, ο νεαρός οπαδός της Ομόνοιας κουβαλούσε σε τσάντα ώμου με δυο φωτοβολίδες, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικό έξω από το ΓΣΠ.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη άρχισε να τρέχει ώστε να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού τον ακινητοποίησε άλλος αστυνομικός.

Τελικά συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση περνώντας το βράδυ στο κελί.

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη (10/11), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, παραδεχόμενος όλες τις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο του επέβαλε τον αποκλεισμό του από όλους τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.