Στο κελί οι δυο ύποπτοι για την κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό - Πώς τους «τσάκωσαν»

Στο κελί οι δυο ύποπτοι για την κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό - Πώς τους «τσάκωσαν»

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκαν την Παρασκευή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 25χρονος και 35χρονη, ύποπτοι σε υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, 53χρονος ιδιοκτήτης διπλοκάμπινου, αξίας 2500 ευρώ, κατήγγειλε την κλοπή του οχήματος, στις 25 Απριλίου.

Χθες, Πέμπτη, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν το όχημα και τον 25χρονο να επιχειρεί να το επιδιορθώσει, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν μια 35χρονη.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το ο οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης για τέσσερις μέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE