ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάπλασης τμήματος περιοχής Παλιού Δημαρχείου στη Λευκωσία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάπλασης τμήματος περιοχής Παλιού Δημαρχείου στη Λευκωσία

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι λόγω των βελτιωτικών έργων που εκτελούνται σε τμήμα της περιοχής Παλιού Δημαρχείου, Φάση Δ, με σκοπό την αναζωογόνηση της παλιάς πόλης, η συμβολή των οδών Επτανήσου, Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής θα είναι προσωρινά κλειστή για τη διακίνηση τροχοφόρων από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.

Όπως αναφέρεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 η οδός Ισαακίου Κομνηνού θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά τις εργασίες που έχουν γίνει την προηγούμενη περίοδο.

Για να φτάσει κανείς στο Δημοτικό Ταμείο θα πρέπει να ακολουθήσει την πορεία από την οδό Τρικούπη – οδός Τυλληρίας - οδός Πειραιώς – οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Πενταδακτύλου, όπου υπάρχει Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης.
Κατά την περίοδο αυτή οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την πορεία που προτείνεται από τα επιτόπου σήματα.

Πιο συγκεκριμένα:
Α. Για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Αθηνάς - οδός Νικηφόρου Φωκά - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Ζήνωνος Κιτιέως- οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τηλλυρίας.
Β. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Τηλλυρίας - οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Ζήνωνος Κιτιέως - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Νικηφόρου Φωκά- οδός Αθηνάς
Γ. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την οδό Ερμού θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Διογένους - οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Πενταδακτύλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top