Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή
Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.
Όπως αναφέρεται από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 η οδός Ισαακίου Κομνηνού θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά τις εργασίες που έχουν γίνει την προηγούμενη περίοδο.
Για να φτάσει κανείς στο Δημοτικό Ταμείο θα πρέπει να ακολουθήσει την πορεία από την οδό Τρικούπη – οδός Τυλληρίας - οδός Πειραιώς – οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Πενταδακτύλου, όπου υπάρχει Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης.
Κατά την περίοδο αυτή οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την πορεία που προτείνεται από τα επιτόπου σήματα.
Πιο συγκεκριμένα:
Α. Για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Αθηνάς - οδός Νικηφόρου Φωκά - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Ζήνωνος Κιτιέως- οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τηλλυρίας.
Β. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Τηλλυρίας - οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Ζήνωνος Κιτιέως - οδός Αδαμάντιου Κοραή - οδός Νικηφόρου Φωκά- οδός Αθηνάς
Γ. Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την οδό Ερμού θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: οδός Διογένους - οδός Ισαακίου Κομνηνού - οδός Πενταδακτύλου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις