Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Φτάνει με τις μικροπολιτικές σας

Την ώρα που ο Ερντογάν καταπατά τη γη των προγόνων μας, την ώρα που ο κατακτητής εκτοξεύει απειλές εναντίον μας και την ίδια ώρα που ο εγκάθετος της Άγκυρας μας εμπαίζει, ασχολούμαστε με τα παιχνίδια των Ευρωβουλευτών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν για μία ακόμα φορά, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Λες και μας ενδιαφέρει αν ο τάδε Ευρωβουλευτής έφερε τροπολογία, την τελευταία στιγμή. Πόσο δύσκολο ήταν να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους και γιατί θα έπρεπε να πειστεί κυρίως το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), οι φίλοι μας, που προχθές έβγαλαν καταδικαστικό ψήφισμα για την Τουρκία, ότι η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, είναι παράνομη;

Για να αντιληφθείτε τα παιχνίδια που παίζονται, παραθέτουμε πιο κάτω το μήνυμα που έστειλε Ευρωβουλευτής στον εισηγητή της έκθεσης για την Τουρκία, λίγο πριν από το ψήφισμα και τι λέει ακριβώς.

Τα σχόλια περιττεύουν…

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE