Πέθανε σε ηλικία 31 ετών γνωστός ράπερ - Πέρσι είχε τις περισσότερες πωλήσεις

Πέθανε σε ηλικία 31 ετών γνωστός ράπερ - Πέρσι είχε τις περισσότερες πωλήσεις

Ο ράπερ Werenoi, νούμερο 1 στιςπωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 και το 2024, πέθανε σε ηλικία 31 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο παραγωγός του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.  

«Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ μου», έγραψε ο παραγωγός, υπό το προσωνύμιο Babs, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που δημοσίευσαν ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για τον θάνατο του ράπερ στο νοσοκομείο, έπειτα από μία ξαφνική επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Ο Werenoi, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ζερεμί Μπανά Οουονά, είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται, καθώς αναδείχθηκε σε καλλιτέχνη με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στη Γαλλία το 2023 όπως και το 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία του Syndicat national de l'édition phonographique.

Εντούτοις, παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, ήταν σχετικά άγνωστος πέραν των θαυμαστών της ραπ μουσικής κι αυτό επειδή τηρούσε πολύ διακριτική στάση απέναντι στα ΜΜΕ.

Ο Werenoi είχε υιοθετήσει μια μετριοπαθή, συγκρατημένη και επικεντρωμένη στη δουλειά του συμπεριφορά, κάτι που του είχε καλλιεργήσει η καμερουνέζικη οικογένειά του στο Μοντρέιγ, κοντά στο Παρίσι.

Το να είσαι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις, εξηγούσε ο ίδιος στην εφημερίδα Le Parisien τον Ιανουάριο του 2024, «είναι τόσο μια έκπληξη, αλλά αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλή δουλειά». «Δεν το γιορτάζεις. Πρέπει να μην έχεις έπαρση, γενικότερα στη ζωή. Αυτή είναι η εκπαίδευση που διδάχθηκα», έλεγε.

«Η επιτυχία ήρθε γρήγορα, αυτό είναι αλήθεια. Αυτό οφείλεται, πιστεύω, στην πολλή δουλειά. Περνάω σχεδόν όλη τη ζωή μου μέσα στο στούντιο», εκμυστηρευόταν.

«Προτιμώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή για εμένα. Μιλώντας υπερβολικά, μπορεί να πεις ό,τι δεν θέλεις να πεις. Προτιμώ το μυστήριο. Λέω αρκετά για εμένα στους στίχους μου», ανέφερε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE