ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» (PHOTO-VIDEO)

Συγκλονίζει η μαρτυρία 28χρονης -«Μέσα σε 4 χρόνια βιάστηκα 43.200 φορές» (PHOTO-VIDEO)

Η 28χρονη Κάρλα Τζασίντο συγκλονίζει αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του προαγωγού της, που την ανάγκασε να κοιμηθεί με 43.200 άνδρες μέσα σε 4 χρόνια.

Η Κάρλα βιάστηκε όταν ήταν 5 ετών ενώ στα δώδεκα γνώρισε τον μελλοντικό προαγωγό της. Αρχικά ο 22χρονος άνδρας την πλησίασε μέσω ενός μικρού αγοριού που της πρόσφερε γλυκά εκ μέρους του στον σταθμό του Μεξικό. Ο άνδρας για τρεις μήνες την πήρε μαζί του και της φέρονταν όμορφα.

«Ξεκινούσα στις 10 το πρωί και τελείωνα τα μεσάνυχτα. Κάντε τα μαθηματικά. Είκοσι άντρες την ημέρα καθημερινά επί 7 ημέρες» δήλωσε στο CNN.



«Μερικοί άντρες γελούσαν μαζί μου, γιατί έκλαιγα. Έκλεινα τα μάτια μου για να μη βλέπω τι μου έκαναν, για να μη νιώθω τίποτα» συμπλήρωσε.

«Όταν είδα το αυτοκίνητό του, δεν μπορούσα να πιστέψω το πόσο εντυπωσιακό ήταν. Μου ζήτησε να μπω μέσα, ώστε να επισκεφτούμε διάφορα μέρη», είπε. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να βιώνει την απόλυτη σεξουαλική κακοποίηση.

«Αρχισε να με χτυπάει με μια αλυσίδα σε όλο το σώμα μου. Με χτυπούσε με γροθιές, με κλωτσούσε, τραβούσε τα μαλλιά μου, και με έφτυνε στο πρόσωπο ... στο τέλος με έκαψε και με το σίδερο».

Η γυναίκα αναφέρει πως στα 15 της χρόνια απέκτησε ένα κοριτσάκι το οποίο ο προαγωγός της δεν την άφησε να το δει για έναν ολόκληρο χρόνο και πως η ίδια σώθηκε όταν ήταν 16 ετών μετά από έφοδο της αστυνομίας το 2008 στην περιοχή όπου εργάζονταν ως πόρνη στο Μεξικό.



 

Σήμερα εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top