ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Ντανιέλα Ρόσκα : Υπό κράτηση 8 μέρες ο γυμναστής – Τον γνώρισε στο γυμναστήριο του

Φόνος Ντανιέλα Ρόσκα : Υπό κράτηση 8 μέρες ο γυμναστής – Τον γνώρισε στο γυμναστήριο του

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για την σχέση της Ντανιέλα Ρόσκα με τον φερόμενο δολοφόνο της ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής,13/11 ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθηκε ως ύποπτος για την υπόθεση.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του 34χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 12/11, ως ύποπτος για τη δολοφονία της 36χρονης, Ντανιέλας Ρόσκα, από την Μολδαβία, με ρουμανική καταγωγή, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνίων 31/10 — 01/11, στο διαμέρισμα της στο Μακένζυ προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, 13/11, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Στα ίχνη του φερόμενου δράστη, τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, έφθασαν μετά από αξιολόγηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμίζει... σειρά CSI: Έτσι κατέληξε το ΤΑΕ Λάρνακας στον 34χρονο ύποπτο για το φόνο της Ρόσκα!

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο ο 34χρονος φαίνεται να γνώρισε το θύμα στο γυμναστήριο, το οποίο διαθέτει στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, όπου πήγαινε να γυμναστεί.

Ο αστυνομικός ανακριτής κατέθεσε ότι το μοιραίο βράδυ, ο γυμναστής έστειλε στο κινητό της Ντανιέλα, μήνυμα αισχρού περιερχόμενου,  από κάρτα προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας.

Όπως αναφέρθηκε ο άνθρωπος που πώλησε το κινητό και την κάρτα στον 34χρονο δέχθηκε απειλές από τον ίδιο και τον πατέρα του γυμναστή για να μην αποκαλύψει ότι συνέβη.

Η αστυνομία όπως ανακοινώθηκε θα προχωρήσει εντός της ημέρας στην σύλληψη και του πατέρα για παρεμπόδιση στην διεξαγωγή αστυνομικής έρευνας.

Να σημειωθεί ότι εντός της αιθούσης ήταν και ο πατέρας του φερόμενου δολοφόνου της Ντανιέλας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top