Σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης, όπου και μετέβη αυτοβούλως, ο 50χρονος ταξιτζής, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης των δύο μικρών παιδιών.
Άνθρωποι της υπεράσπισης του 50χρονου τόνισαν ότι αναμένουν να παραλάβουν τη δικογραφία του, ώστε να τοποθετηθούν. Σε κάθε περίπτωση όμως ξεκαθάρισαν πως ο 50χρονος αρνείται τις κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας κατηγορείται για την πράξη της σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου υπό την έννοια της προκλήσεως έντονου σωματικού ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη σε βάρος ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Το ένταλμα σε βάρος του 50χρονου ταξιτζή στο επάγγελμα, ενεργοποιήθηκε από τις δικαστικές αρχές μετά την εξέταση των δύο παιδιών από την παιδοψυχίατρο η οποία μίλησε μαζί τους και ανέφερε πως προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία μετά από όσα της ανέφεραν τα δύο ανήλικα.
ΠΗΓΗ: cnn.gr