Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Κατέρριψαν παγκόσμιο ρεκόρ: Χιλιάδες… στρουμφάκια πλημμύρισαν τη Γαλλία

Η μικρή γαλλική πόλη Λαντερνό έγραψε ιστορία καταρρίπτοντας ένα ασυνήθιστο ρεκόρ Γκίνες. Συνολικά 3.076 άνθρωποι μεταμφιέστηκαν σε Στρουμφάκια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 2.762 συμμετεχόντων που είχε καταγραφεί στη Γερμανία το 2019.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε για τρίτη φορά στην πόλη, στέφθηκε φέτος με επιτυχία μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε και από την Paramount, ενόψει της νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μπλε πλάσματα που αναμένεται το 2025.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Λαντερνό συμμετείχε ντυμένος ως Στρουμφ, προσθέτοντας μια νότα χαράς στο ήδη γιορτινό κλίμα. Το γεγονός αποτέλεσε πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες, ενώ ενίσχυσε την προβολή της περιοχής σε διεθνές επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE