ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αίσχιστα τα μηνύματα που φερόταν να στέλνει ο 34χρονος ύποπτος από τη Λάρνακα σε κοπέλες

Αίσχιστα τα μηνύματα που φερόταν να στέλνει ο 34χρονος ύποπτος από τη Λάρνακα σε κοπέλες

Την αρρωστημένη νοοτροπία που υπάρχει φανερώνουν κάποια από τα μηνύματα που φέρεται να απέστελλε ο 34χρονος ύποπτος του φονικού της Ντανιέλα Ρόσκα στη Λάρνακα.

Με βάση τα όσα ακούστηκαν την Παρασκευή (13/11) στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του 34χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, τα μηνύματα δεν ήταν απλώς σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά… ξέφευγαν αρκετά.

Ο ύποπτος φέρεται να παραδέχθηκε ότι από τις δυο συσκευές που διατηρούσε (στη συνέχεια τα… γύρισε), στάλθηκαν μηνύματα αισχρού περιεχομένου.

Από τον έναν αριθμό προπληρωμένες τηλεφωνίας (SoEasy), στις 31 Οκτωβρίου (ημέρα του φονικού) έλαβαν μηνύματα άλλες τρεις κοπέλες εκτός από την Ρόσκα. Η μια έλαβε 7 μηνύματα, η άλλη 4 μηνύματα και η τρίτη  1 μήνυμα. 

Μετά από έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι όσες κοπέλες δέχονταν μήνυμα από τον συγκεκριμένο αριθμό είχαν ένα κοινό: Πήγαιναν στο γυμναστήριο του υπόπτου.

 Την ημέρα του φονικού φέρεται να είχε στείλει στο θύμα το μήνυμα «€200 for your pus…», για να πάρει την απάντηση «F… off», ενώ σε άλλες κοπέλες έστελνε μηνύματα με ακόμη πιο χυδαίο περιεχόμενο που δεν θα έστελνε ούτε έφηβος.

Δείγμα των μηνυμάτων: «answer na ton akouseis pou ton paizw gia ton kw.. sou kav..», «ο vi… pou tha se katashisei re pou…», «na sou ton katsw na se pellanw egw esena» «eksana shisan sou ton pou… sou na katalaveis ti simainei vi… re pout...».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόνος Ντ. Ρόσκα: Εκτεθειμένος ο 34χρονος – «Μεν πεις τίποτε στην Αστυνομία για το τηλέφωνο»

Ραγδαίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα στη Λάρνακα! Πέρασαν χειροπέδες σε 34χρονο γυμναστή

-Φονικό Λάρνακας: Εντοπίστηκε γενετικό υλικό στο διαμέρισμα της 36χρονης

-Φονικό Λάρνακας: Οι γείτονες άκουγαν φωνές και δεν έκαναν τίποτα – Πέθανε μετά από ώρες η Ντανιέλα Ρόσκα

- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ανακρίθηκαν Κύπριοι επιχειρηματίες για τη δολοφονία της Ντανιέλα

- Φονικό Ντανιέλα Ρόσκα: Θα «μιλήσει» το DNA οσονούπω

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top