ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι απάτες με ψευδή μηνύματα για πληρωμή εξωδίκων προστίμων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεχίζονται οι απάτες με ψευδή μηνύματα για πληρωμή εξωδίκων προστίμων

Δεν σταμάτησαν οι δράστες την αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων, που καλούν σε πληρωμή δήθεν τροχαίων εξωδίκων μέσω ύποπτων ηλεκτρονικών συνδέσμων.

Η Αστυνομία προειδοποιεί πως τα μηνύματα αυτά κυκλοφορούν μέσω κοινωνικών δικτύων και SMS, με στόχο την εξαπάτηση και την απόσπαση χρημάτων ή προσωπικών δεδομένων.

Οι πολίτες καλούνται να μην ανοίγουν τους συνδέσμους αυτούς και να μην παρέχουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία.

Η επίσημη διαδικασία ελέγχου και πληρωμής εξωδίκων γίνεται μόνο μέσω της ιστοσελίδας της αναδόχου εταιρείας www.CyCameraSystem.com.cy, όπου μπορεί κανείς να καταχωρήσει τα απαραίτητα στοιχεία του οχήματος και της ταυτότητας ή άλλου σχετικού αριθμού.

Για την πληρωμή, η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.police.gov.cy.

Η Αστυνομία καλεί όλους να είναι προσεκτικοί και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις επίσημες πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE