Η Ελένη Δ. Τσαγγάρη το νέο θύμα της ασφάλτου – Δεν πρόλαβε να διασταυρώσει τον δρόμο

Η Ελένη Δ. Τσαγγάρη το νέο θύμα της ασφάλτου – Δεν πρόλαβε να διασταυρώσει τον δρόμο

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αλλά ήταν ήδη αργά.

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω την Παρασκευή (13/11) στις 6:00 το απόγευμα στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ΄ στο Αρεδιού, έχασε τη ζωή της η 73χρονη Ελένη Δημητρίου Τσαγγάρη από το Αρεδιού.

Συγκεκριμένα, ενώ η άτυχη 73χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζή την πιο πάνω λεωφόρο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονη από την επαρχία Λευκωσίας.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

                 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE