Αποφύγετε αυτή την περιοχή - Εκρήξεις και βολές από την ΕΦ - Ασκήσεις και στη θάλασσα

Αποφύγετε αυτή την περιοχή - Εκρήξεις και βολές από την ΕΦ - Ασκήσεις και στη θάλασσα

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) ανακοινώνει ότι θα διεξαχθούν βολές-εκρήξεις στα παρακάτω Πεδία Βολής της Εθνικής Φρουράς κατά τον μήνα Ιούνιο 2025, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και οι Αρχές προς αποφυγή ατυχημάτων και ανησυχίας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων το Σάββατο, 14 και την Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025 θα εκτελεσθούν κινήσεις Προσωπικού και Μέσων (Οχημάτων και Ταχύπλοων Σκαφών) στη Ναυτική Βάση «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης», καθώς και στην ευρύτερη περιοχή (χερσαία και θαλάσσια) του χωριού Μαρί – Ακτής Κυβερνήτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE