Τον «τσάκωσαν» με εκατοντάδες κούτες αφορολόγητων καπνικών στη Λευκωσία – Χειροπέδες σε 48χρονο - Φωτογραφία

Τον «τσάκωσαν» με εκατοντάδες κούτες αφορολόγητων καπνικών στη Λευκωσία – Χειροπέδες σε 48χρονο - Φωτογραφία

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λευκωσίας) διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε οικία 48χρονου στη Λευκωσία, βάσει δικαστικού εντάλματος, μετά από πληροφορίες για παράνομη κατοχή και διακίνηση αδασμοαφορολόγητων καπνικών προϊόντων, καθώς και δόλια αποφυγή καταβολής δασμών και φόρων.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν στην οικία και στο όχημα του υπόπτου συνολικά:

243 κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων.

264 κούτες διάφορων τσιγάρων.

10.750 γραμμάρια καπνού.

Χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε.

Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα παραδόθηκαν σε τελωνειακούς λειτουργούς, ενώ ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

 

Το Τμήμα Τελωνείου ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης για περαιτέρω ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE