Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης - Φωτογραφίες

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για  υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης - Φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του VARUN DHAWAN, 23 ετών, από την Ινδία και του MANPREET SINGH, 31 ετών, από την Ινδία, οι οποίοι καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού και μαχαιροφορίας, που διαπράχθηκε στις 04/06/2025, στην επαρχία Λεμεσού.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό 25-805057, ή τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.