Έτσι χάνονται ζωές; 19 χρόνος έτρεχε το διπλάσιο απο το επιτρεπτό, χωρίς άδεια και ασφάλεια

Έτσι χάνονται ζωές; 19 χρόνος έτρεχε το διπλάσιο απο το επιτρεπτό, χωρίς άδεια και ασφάλεια

Νεαρός 19 χρόνων οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου, ενώ διενεργούσαν το μεσημέρι σήμερα τροχονομικούς ελέγχους στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, εντόπισαν στον παραλιακό δρόμο από Μαρώνι προς Ζύγι, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 124 χιλιόμετρα αντί 65 χιλιόμετρα που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 19χρονο, χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμο Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE