Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις το πρωί της Τρίτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρα και Νατά της επαρχίας Πάφου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και Υπαίθρου Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία καίγεται ενάμιση εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Από την φωτιά επηρεάστηκαν επίσης δύο εγκαταλελειμμένα παραπήγματα.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν για τελική κατάσβεση και τελική οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE