ΚΟΣΜΟΣ

Νέο σοκ στη Γαλλία: Νεκρός 12χρονος από σφαίρα συμμαθητή του μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Νέο σοκ στη Γαλλία: Νεκρός 12χρονος από σφαίρα συμμαθητή του μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών σκοτώθηκε τη Δευτέρα από μια σφαίρα μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο στο ανατολικό τμήμα της Γαλλία και ένας μαθητής συνελήφθη καθώς είχε στην κατοχή του το όπλο.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, δεν έχει αποκλειστεί καμία υπόθεση, να επρόκειτο δηλαδή για «ένα δυστύχημα ή μια εσκεμμένη ενέργεια» δήλωσε ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, Ντομινίκ Αλζεαρί.

Το θύμα υπέκυψε σύντομα στα τραύματά του στο σημείο παρά τη βοήθεια που του προσέφεραν. Ο 13χρονος μαθητής τέθηκε υπό κράτηση λίγο μετά, διευκρίνισε ο ίδιος.

«Το θύμα επλήγη από ένα βλήμα» προσέθεσε ο εισαγγελέας που προσέθεσε ότι 34 μαθητές επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο.

«Αμέσως (η αστυνομία) διεξήγαγε» ενδελεχείς έρευνες «σε κάθε σημείο του (σχολικού) συγκροτήματος» κοντά στο οποίο βρισκόταν το όχημα, κάτι που επέτρεψε στις αρχές να εντοπίσουν γρήγορα το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 13χρονος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top