Υπόθεση με Αζέρους: Εξετάζονται κοινά στοιχεία – Φέρουν τον ίδιο εξοπλισμό – «Όργιο» πληροφοριών ενώπιον των Αρχών

Υπόθεση με Αζέρους: Εξετάζονται κοινά στοιχεία – Φέρουν τον ίδιο εξοπλισμό – «Όργιο» πληροφοριών ενώπιον των Αρχών

Για την  υπόθεση με τους Αζέρους αναφέρθηκε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο δημοσιογράφος, Κώστας Νάνος, που όπως σημείωσε, φαίνεται οι δύο ύποπτοι να έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «ενισχύονται οι πληροφορίες που φέρουν τους δύο Αζέρους να συνδέονται μεταξύ τους, οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν κοινά στοιχεία τα οποία έχουν εντοπίσει ενώ με βάση πληροφορίες οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι είχαν κοινό εξοπλισμό».

Παράλληλα, σημείωσε ότι, «έχουν βρεθεί και οι δύο κοντά σε στρατιωτικές βάσεις όπως η δραστηριότητα του Αζέρου, με βρετανικό διαβατήριο, ο οποίος φαίνεται να φωτογράφιζε και στο Ακρωτήρι και στην αεροπορική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου” και στην περίπτωση του Αζέρου στην Κρήτη που φωτογράφιζε την Αμερικανική αεροπορική βάση στη Σούδα»

Καταληκτικά σημείωσε πως, «υπάρχει όργιο πληροφοριών, ωστόσο απομένει να στοιχειοθετηθούν  ενώ ο Αζέρος με βρετανικό διαβατήριο στην Κύπρο αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή σε υπόθεση κατασκοπίας και αναφέρει ότι απλώς έκανε τουρισμό και χόμπι με φωτογραφίσεις».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.