Τους «τσάκωσαν» να παίζουν κουμάρι στη Λεμεσό - Έστησαν κομπίνα για παράνομο στοίχημα στο Παραλίμνι

Τους «τσάκωσαν» να παίζουν κουμάρι στη Λεμεσό - Έστησαν κομπίνα για παράνομο στοίχημα στο Παραλίμνι

Μέχρι και θερμικό εκτυπωτή είχαν οι αθεόφοβοι στο Παραλίμνι, υποψίες πως θα το χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος.

Μέλη της Αστυνομίας βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στο πλαίσιο πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας, εντοπίστηκαν εντός του υποστατικού τέσσερις θαμώνες, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν 36 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε υποστατικό στο Παραλίμνι.

Κατά την έρευνα, από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας θερμικός εκτυπωτής και διάφορα κουπόνια στοιχήματος αριθμολαχείου, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υποψίες, ότι χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος αριθμολαχείου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE