Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται την Δευτέρα οι μεταφορείς Α

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται την Δευτέρα οι μεταφορείς Α

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατέρχονται την ερχόμενη Δευτέρα οι μεταφορείς Α.

Προειδοποιούν ότι εάν η αδιαφορία από πλευράς των υπουργείων Εργασίας και Μεταφορών συνεχιστεί, θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των μέτρων.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κεντρικός οργανωτικός γραμματέας της Ποβέκ, Κυριάκος Μουστάκας, αναφέρθηκε σε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς, με σοβαρότερο τις επιπτώσεις από την εγκατάσταση και λειτουργία ταχογράφων στα βαρέα οχήματα, γεγονός όπως υποστηρίζει, που περιορίζει στο μισό την απόδοση των εταιρειών.

Επί της ουσίας ζητούν χαλάρωση στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, ώστε να αποδίδουν καλύτερα οι επιχειρήσεις.

Ο κύριος Μουστάκας ανέφερε ότι υπάρχουν περίπου τεσσεράμισι χιλιάδες βαρέα οχήματα τύπου Α, στα οποία περιλαμβάνονται αρθρωτά και βαρέα οχήματα μεταφοράς αμμοχάλικα κ άλλων υλικών.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE