Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος καταζητούμενος - Συνελήφθη μετά από έξι χρόνια

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος καταζητούμενος - Συνελήφθη μετά από έξι χρόνια

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε στις 11/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών, κλοπών και κλεπταποδοχής, που διαπράχθηκαν το 2018, στην επαρχία Λευκωσίας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των δύο υποθέσεων, εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες εναντίον του 37χρονου, βάσει των οποίων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψής του.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ την ίδια μέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Μόρφου και το ΤΑΕ Λευκωσίας, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE