Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά στη Λεμεσό

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά παρά τη βιομηχανική περιοχή του Άγιου Συλά η οποία ξέσπασε νωρίτερα την Κυριακή.

Όπως ανέφερε στην πλατφόρμα Χ ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο. Κατέκαυσε τρία δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, σκύβαλα, και παλαιά ελαστικά.

Σημειώνει ότι στο μέρος θα παραμείνουν μέχρι τελικής κατάσβεσης τα τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα που ανταποκρίθηκαν και ότι για την κατάσβεση βοήθησε και το εθελοντικό σύνολο SupportCy.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE