ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουσταφά Ακιντζί: Ικανοποιημένος από τις δηλώσεις Νταβούτογλου - Τσίπρα

Μουσταφά Ακιντζί: Ικανοποιημένος από τις δηλώσεις Νταβούτογλου - Τσίπρα

Ικανοποίηση για τις δηλώσεις Νταβούτογλου – Τσίπρα χθες στην Αγκυρα όσον αφορά το Κυπριακό εξέφρασε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί λέγοντας ότι ήρθε η ώρα οι ηγέτες (στην Κύπρο) να βρουν την λύση και θεωρεί θετικά τα σχόλια ότι πλέον δεν υπάρχει πρόθεση για χάσιμο χρόνου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης που είχε σήμερα ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι χάθηκε χρόνος στην προσπάθεια για εξεύρεση λύσης και κάποτε η μια πλευρά, κάποτε η άλλη χρονοτριβούσαν ανάλογα με το πώς τους σύμφερε.

Οι προσπάθειες των ηγετών, συνέχισε, εντατικοποιήθηκαν αυτό το μήνα και στόχος τους είναι μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Σε περίπτωση που και η ε/κ πλευρά δείξει την βούληση, την αποφασιστικότητα και την επιθυμία για το νωρίτερο εξεύρεση λύσης, τότε μπορεί να βρεθεί μια λύση και στο θέμα αυτό η τ/κ πλευρά είναι συγκρατημένα αισιόδοξη.

Σε περίπτωση που το κυπριακό λυθεί και τερματιστεί το πρόβλημα στη Συρία θα διευρυνθούν οι οικονομικές ευκαιρίες στην ανατολική Μεσόγειο, συμπλήρωσε.

Εξάλλου σε άλλη επίσκεψη που δέχθηκε σήμερα και απαντώντας σε ερώτηση εάν το θέμα της μη προσέλευσής του το βράδυ της Δευτέρας στην δεξίωση του Γερμανού ΥΠΕΞ συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση των ηγετών, ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε ότι δεν συζήτησαν αυτό το θέμα αλλά τις επιθέσεις εναντίον Τ/κ και δεν θα επιτρέψουν αυτά τα συμβάντα να σκιάσουν τη διαδικασία λύσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top