ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που ανατινάσσεται η πρώτη γυναίκα - καμικάζι της Ευρώπης (VIDEO)

Η στιγμή που ανατινάσσεται η πρώτη γυναίκα - καμικάζι της Ευρώπης (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο από την ανατίναξη της πρώτης γυναίκας - καμικάζι στην Ευρώπη, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ποια ήταν τα τελευταία της λόγια (

Bίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο διαμέρισμα στο Σαν Ντενί, στο οποίο ταμπουρώθηκαν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ και η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν έφεραν στη δημοσιότητα τα πρακτορεία ABC και Daily Mail.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο φαίνεται να έχει γυριστεί από ένοικο σε απέναντι κτίριο, απεικονίζεται ξεκάθαρα η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σφοδρότατη έκρηξη, η Αϊτμπουλαχσέν κυριολεκτικά έγινε κομμάτια με το κεφάλι της να εκτοξεύεται από το παράθυρο και τη σπονδυλική της στήλη να προσγειώνεται σε περιπολικό.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι δεσμίδες φωτός από τα όπλα των αστυνομικών που "σαρώνουν" το χώρο του διαμερίσματος, ενώ ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί. Την ίδια στιγμή, ο ήχος της έκρηξης και μια "μπάλα φωτιάς" βγαίνει από το παράθυρο. Είναι η στιγμή που η 26χρονη βάζει τέλος στη ζωή της, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά, με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας - καμικάζι
Το βίντεο που έδωσε πρώτο στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο TFI καταγράφει τις αρχές να ρωτούν τη γυναίκα καμικάζι που βρίσκεται το αγόρι της, εννοώντας τον Αμπτελαχίμ Αμπαούντ. Εκείνη τους απαντά ότι δεν είναι το αγόρι της και ακούγεται η έκρηξη από την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού με τον οποίο είχε ζωστεί.
Στην συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί, πιθανότατα πρόκειται για ανταλλαγή πυρών μεταξύ των αστυνομικών και των υπόπτων που κρύβονταν στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top