Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό - Μαζεύονται έξω από το Προεδρικό σήμερα

Μετά από αναρτήσεις που έγιναν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναμένεται σήμερα Δευτέρα 04/08/2025, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στην Ορεινή Λεμεσό.

Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00, όπου οι συμμετέχοντες θα μαζευτούν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Την ευθύνη/πρωτοβουλία της εν λόγω εκδήλωσης δεν έχει αναλάβει κανένα οργανωμένο σύνολο μέχρι στιγμής.

Παραταύτα, τα μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται επί τόπου για τη διασφάλιση της ειρηνικής διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και για την παροχή διευκολύνσεων στο κοινό και την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Καλούνται όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE