Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες

Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή τρία πρόσωπα ηλικίας 62, 35 και 30 ετών συναντήθηκαν με άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 52,28 και 14 ετών. Τα πιο πάνω πρόσωπα συνεπλάκησαν μεταξύ τους λόγω επαγγελματικών διαφορών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, εντός του οχήματος του 35χρονου υπήρχαν μεταλλικοί σωλήνες τους οποίους φέρονται να χρησιμοποίησαν αμφότερες οι ομάδες κατά την συμπλοκή.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Στη συνέχεια, κλήθηκαν όλοι στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, εκτός του ανήλικου όπου, αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα αδικήματα της συμπλοκής, ανησυχίας και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE