Χειροπέδες σε 25χρονη: Έφθασε στην Κύπρο με 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Χειροπέδες σε 25χρονη: Έφθασε στην Κύπρο με 24 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της

Στη σύλληψη 25χρονης προχώρησαν χθες Κυριακή (10/08) οι Αρχές, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, γύρω στις 4:30 το απόγευμα.

Η 25χρονη η οποία νωρίτερα αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, με πτήση από ευρωπαϊκή χώρα, υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τον οποίο λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν στις αποσκευές της, 40 συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 24 κιλών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών διερευνά την υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε τρίτους. Η 25χρονη κρατείται για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE