Εκτός ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Αποστόλου – «Δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος» - Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή

Εκτός ΕΔΕΚ ο Ανδρέας Αποστόλου – «Δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος» - Δείτε την ανάρτηση του Βουλευτή

Την απομάκρυνσή του από την ΕΔΕΚ ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook ο βουλευτής Λάρνακας, Ανδρέας Αποστόλου, σημειώνοντας ότι η απόφαση του κόμματος ουσιαστικά τον θέτει εκτός, αφού δεν του επιτρέπεται να διεκδικήσει θέση στην ηγεσία.

Όπως ανέφερε, η απόφαση του κοινοποιήθηκε με επιστολή στις 3 Μαΐου, στην οποία σημειώνεται ότι, ως συνεργαζόμενος προερχόμενος από τη Συμμαχία Πολιτών και εκλεγείς στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο κομμάτων το 2021, δεν μπορεί να συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας.

«Συνεπώς, δεν αποχωρώ αλλά με έθεσαν εκτός Κόμματος», τόνισε ο κ. Αποστόλου, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «άδικη» και εκφράζοντας απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καν συζήτηση μαζί του.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Ανδρέα Αποστόλου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE