ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέες γευστικές απολαύσεις από την Birds Eye!

Νέες γευστικές απολαύσεις από την Birds Eye!

Η Birds Eye παρουσιάζει τις νέες, υπέροχες γευστικές απολαύσεις, με ολόφρεσκες επιλογές από ψάρι και κοτόπουλο, σε συνδυασμό με εκλεκτά φρέσκα υλικά. Η νέα σειρά Inspirations, είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για τα προϊόντα Birds Eye.

Η Birds Eye παρουσιάζει τις νέες, υπέροχες γευστικές απολαύσεις, με ολόφρεσκες επιλογές από ψάρι και κοτόπουλο, σε συνδυασμό με  εκλεκτά φρέσκα υλικά. Η νέα σειρά Inspirations, είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για τα προϊόντα Birds Eye.

Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και σε νόστιμους και απολαυστικούς συνδυασμούς. Έτσι, προσφέρει  σε καταναλωτές με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, υπέροχα  «ποιοτικά βραδινά γεύματα».

Η νέα εκλεκτή σειρά Inspirations με κοτόπουλο, είναι μια δημιουργία από καθαρό στήθος κοτόπουλο, συνοδευόμενο με μια στρώση τριμμένης φρυγανιάς και σάλτσας, και κυκλοφορεί σε τρεις μοναδικές γεύσεις:

  1. Σκόρδο & βότανα
  2. Τυρί & ζαμπόν
  3. Μαύρος πιπερόκοκκος
  4.  
  5. Η νέα εκλεκτή σειρά Inspirations από Ψάρι, μπορεί να ψηθεί πολύ εύκολα στα κάρβουνα ή στο φούρνο και διατίθεται σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις:
  6. Ντομάτα, βασιλικό & ρίγανη
  7. Λεμόνι, δεντρολίβανο & θυμάρι
  8. Ταϊλανδέζικη καρύδα, λεμονόχορτο & τσίλι
  9. Ελαφρά πασπαλισμένο με σκόρδο & βότανα

Η Birds Eye συνεχίζει την προσπάθεια να προσφέρει ότι πιο καλό, ποιοτικό και νόστιμο, θέλοντας παράλληλα να ικανοποιεί  συνεχώς τις απαιτήσεις και προτιμήσεις των καταναλωτών. Με προσεγμένα υλικά άριστης ποιότητας, προσφέρει το κάτι παραπάνω ακόμα και για τις πιο δύσκολες γαστρονομικές απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Έτσι, καταφέρνει το στόχο που έχει από την αρχή θέσει: Να κερδίσει τους καταναλωτές, που γύρω από ένα κοινό τραπέζι θα απολαύσουν τα καλύτερα γεύματα μαζί.

Τα προϊόντα Birds Eye διανέμονται από την εταιρία Tryfon Tseriotis και είναι διαθέσιμα σε μεγάλες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο.

Λίγα λόγια για την Tryfon Tseriotis Ltd

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιριών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), John West (κονσερβοποιημένα ψάρια), Weetabix και Alpen (δημητριακά προγεύματος), Dr Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και  Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top