Ένταση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι - Μεθυσμένος ο ένας - Φωτογραφία

Ένταση στην κατεχόμενη Αμμόχωστο: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι - Μεθυσμένος ο ένας - Φωτογραφία

Τρεις νεαροί Ελληνοκύπριοι συνελήφθησαν από τη λεγόμενη «αστυνομία» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τ/Κ τύπο, οι τρεις ε/κ βρίσκονταν στην περιοχή όταν, λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ, άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν αναστάτωση. Κάτοικοι ειδοποίησαν τη λεγόμενη «αστυνομία», η οποία έσπευσε στο σημείο.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των τριών βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και μάλιστα αποπειράθηκε να οδηγήσει το όχημά του. Τότε οι υπόλοιποι δύο αντέδρασαν έντονα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την ένταση.

Η κατάληξη ήταν να μεταφερθούν και οι τρεις υπό κράτηση. Ο τουρκοκυπριακός Τύπος αναφέρει ότι για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν 15 με 20 μέλη της λεγόμενης «αστυνομίας» και τέσσερα «περιπολικά».

Φωτογραφία: mhahaber

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE