Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν χώματα και χαλίκια από ακινητοποιημένο φορτηγό

Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Έπεσαν χώματα και χαλίκια από ακινητοποιημένο φορτηγό

Δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 10.30π.μ., η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας, που είχε κλείσει προσωρινά στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στο ύψος της Μουτταγιάκας.

Η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έκλεισε γύρω στις 9.15 το πρωί της Τετάρτης, στο ύψος της Μουτταγιάκας, μετά από πτώση χώματος και χαλικιών, από διερχόμενο φορτηγό όχημα.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή βοήθειας και καθαρισμό του δρόμου. Η τροχαία κίνηση διοχετευόταν μέσω της δεξιάς λωρίδας του δρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Κρίσιμη Κυριακή στα κατεχόμενα - Οι ψευδοεκλογές και η επόμενη μέρα του Κυπριακού

Ανοίγουν σήμερα οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τουρκοκύπριου ηγέτη, σε μια διαδικασία που-αν και παράνομη βάσει του διεθνούς δικαίου-αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, για τις ισορροπίες στο νησί.

BEST OF TOTHEMAONLINE