ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ – Ασελγούσε σε 9χρονη βιντεοσκοπώντας τις «αρρωστημένες» πράξεις του!

ΣΟΚ – Ασελγούσε σε 9χρονη βιντεοσκοπώντας τις «αρρωστημένες» πράξεις του!

Ένας 56χρονος πα-τέρας δύο ανήλικων παιδιών, υπάλληλος τηλεοπτικού σταθμού στη θεσσαλονίκη, εκτελούσε τα πιο άθλια πάθη του σ’ ένα κοριτσάκι εννέα ετών!

Το κουβάρι αυτής της τραγικής ιστορίας με θύμα ένα 9χρονο κοριτσάκι, άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας γνωστός του 56χρονου, κατήγγειλε στην αστυνομία την τουλάχιστον σοκαριστική του κρυφή δραστηριότητα.

Τι έκανε ο ομογενής με καταγωγή από την Γεωργία;

Προσέγγισε ένα κοριτσάκι που έμενε σε γειτονικό σπίτι από αυτό που ζούσε ο ίδιος και το έριξε στα δύχτια της παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική καταγγελία που ξεκίνησε να ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε μέχρι και βίντεο όπου ο δράστης φαίνεται να ασελγεί στο κοριτσάκι.

Δυστυχώς, όμως, βρέθηκαν και άλλα πολλά...

Όπως αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα στο σπίτι του, ο δράστης κατείχε εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαιτέρως σκληρό παιδικής πορνογραφίας. Επιπλέον, όπως προκύπτει από όσα ανευρέθησαν, ο ομογενής κατέγραφε μέχρι και παιδιά να παίζουν σε παιδική χαρά!!!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Η συνέχεια θα δοθεί από τον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top