Το άνοιγμα κεφαλαίου 17 στις 14-15 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Μποζκίρ

Το άνοιγμα κεφαλαίου 17 στις 14-15 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Μποζκίρ

Ημερομηνία για άνοιγμα του κεφαλαίου 17 έδωσε η ΕΕ για τις 14-15 Δεκεμβρίου όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός ΕΕ, Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Τούρκος Υπουργός προέβη στην δήλωση αυτή πριν από τη συνάντησή του με τον Πρέσβη του Λουξεμβούργου το οποίο προεδρεύει της ΕΕ αυτό το εξάμηνο.

“Αποφασίστηκε το άνοιγμα του κεφαλαίου 17 στα μέσα Δεκεμβρίου. Μακάρι να το ανοίξουμε στις 14 ή 15 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες”, είπε ο Βολκάν Μποζκίρ. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.