VIDEO: «Πικραμένη» η Ειρήνη Λοϊζίδου - Έτσι ενημερώθηκε για την μη ανανέωση της θητείας ως Επίτροπος Δεδομένων

VIDEO: «Πικραμένη» η Ειρήνη Λοϊζίδου - Έτσι ενημερώθηκε για την μη ανανέωση της θητείας ως Επίτροπος Δεδομένων

Για την μη ανανέωση του διορισμού της ως Επίτροπος Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μίλησε η Ειρήνη Λοϊζίδου- Νικολαΐδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», η κα. Λοϊζίδου αναφέρθηκε στον τρόπο που ενημερώθηκε, ο οποίος είχε προκαλέσει και σωρεία αντιδράσεων.

«Ενημερώθηκα στην συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Ήταν απόφαση του Προέδρου η οποία επικυρώθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο. Αυτός ο τρόπος επιλέγηκε», εξήγησε.

Σημειώνεται ότι, συγκεκριμένα, η ενημέρωση φαίνεται να έγινε τηλεφωνικώς.

«Είχα συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης την προηγούμενη βδομάδα, για πολλά άλλα θέματα. Μέχρι τότε δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι θέλει να ευχηθεί «ότι καλύτερο για την πορεία του γραφείου».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE