Ντροπή: Διέρρευσαν φωτογραφίες με τις σακούλες των σορών των θυμάτων στα Τέμπη - Οργή από τον πατέρα των διδύμων

Ντροπή: Διέρρευσαν φωτογραφίες με τις σακούλες των σορών των θυμάτων στα Τέμπη - Οργή από τον πατέρα των διδύμων

Την οργή του εκφράζει ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, μετά τη διαρροή φωτογραφικού υλικού που δείχνει σάκους με τις σορούς των θυμάτων.


Ο κύριος Πλακιάς δηλώνει πως δεν γνωρίζει πώς και γιατί διέρρευσαν οι συγκεκριμένες εικόνες, ωστόσο μιλά με οδύνη για το σοκ που προκάλεσε η θέα τους. «Πόσο επώδυνο είναι να βλέπεις πως παραδώσανε τα παιδιά μας;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, θέτει το κρίσιμο ερώτημα αν η δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των συγγενών των θυμάτων, υπογραμμίζοντας το μέγεθος της προσβολής που αισθάνονται οι οικογένειες που θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Στην ανάρτησή του, ο πατέρας των διδύμων εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι, αντί για σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων, δίνεται έδαφος σε πρακτικές που μόνο πόνο προκαλούν.

Δείτε την ανάρτησή του:

Πλακιάς: Διέρρευσαν φωτογραφίες με τις σακούλες των σορών των θυμάτων στα Τέμπη – Πόσο επώδυνο;

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.