Σωτήρια παρέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας έπεσε πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σωτήρια παρέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας έπεσε πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά,13 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 22:49 υπήρξε ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με ομάδα και όχημα διάσωσης για δίασωση ατόμου (άντρα) αλλοδαπού ο οποίος κατά διάβαση του έπεσε από ύψος 10 μέτρων πίσω από τοίχο αντιστήριξης βουνοπλαγιάς.

Από μέρους της Πυροσβεστικής έγινε προσέγγιση του τραυματία σε συνεργασία με την υπηρεσία ασθενοφόρων, σταθεροποίηση , τοποθέτηση σε σανίδα ( φορείο) και μεταφορά του στο ασθενοφόρο όπου και διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.