ΑρχικήΑστυνομικό ΡεπορτάζΑπόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Αρνείται να δώσει στοιχεία για τα αίτια του καβγά ο συλληφθείς – «Σιγή ιχθύος» και από το θύμα – Η κατάσταση της υγείας του
Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Αρνείται να δώσει στοιχεία για τα αίτια του καβγά ο συλληφθείς – «Σιγή ιχθύος» και από το θύμα – Η κατάσταση της υγείας του
03.10.2025 - 08:37
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο 39χρονος Γεωργιανός που καταζητείτο παρουσιάστηκε χθες νωρίς το απόγευμα στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου και παραδόθηκε στις Αρχές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA Κύπρου και της Έρικας Καβάζη, ο 39χρονος δεν προέβη σε οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τον καβγά που είχε προηγηθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και που εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ραντεβού δόθηκε για να επιλυθούν οικονομικές διαφορές.
Ο 39χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Η κατάσταση του θύματος παραμένει σοβαρή, ωστόσο εκτός κινδύνου. Το θύμα κλήθηκε να δώσει κατάθεση για δεύτερη φορά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει στοιχεία για τα αίτια της συμπλοκής. Οι Αρχές υποψιάζονται ότι οι εμπλεκόμενοι αποκρύπτουν στοιχεία σχετικά με τα αίτια της συμπλοκής.
Υπενθυμίζεται ότι καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο, ο φερόμενος δράστης που ανέσυρε το όπλο και τραυμάτισε τον Ουκρανό επιχειρηματία.
Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.